Væg til væg tæpper

tæpper væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper

Til projekter med høje design ambitioner eller store gulvoverflader, kan væg til væg tæpper være det ideelle valg. Det kan naturligvis også hænge sammen med komfort, som kan skabe hygge og velvære i hjemmet.

Væg til væg tæppets design er afgørende for rummets atmosfære, fordi det specifikke valg for mønster og farve forstærker den visuelle effekt.

Variationer

Væg til væg tæpper kommer i flere forskellige variationer, så du har rig mulighed for at vælge dét, der passer til dit hjem. Hos On The Rugs udbyder vi væg til væg tæpper fra kokostæpper og sisaltæpper, som begge er udvundet fra naturlige fibre. De vil begge bidrage med et rustikt og naturligt look, samtidig med at de er utrolig slidstærke.

Besparelser ved væg til væg tæpper

Overordnet set er denne form for tæpper meget omkostningseffektivt. Du kan spare meget, hvis man sammenligner med andre produkter inden for gulvbelægning. Den naturlige konstruktion er kendt for at holde rummene varmere om vinteren og koldere over sommeren. Det vil sige, at man sparer penge, mens man sparer energi. Hos On The Rugs er vores væg til væg tæpper nemlig også miljøvenlige, da de er udvundet fra naturlige fibre.

Andre fordele

Her får du et alsidigt produkt, der er nemt at rengøre, som kun har mulighed for give et forfriskende look i din bolig. Du vil ligeledes opleve lang holdbarhed fra de naturlige fibre, og tæpperne kan hjælpe dig med at give en følelse af luksus. Listen af fordele er lang, men noget du også vil opleve er sikkerheden. Denne vil stige, da muligheden for at glide vil reduceres. Dette kan især være belejligt for børn og husdyr på dine trapper eller andre steder i hjemmet. Du skåner gulvet i udsatte områder, da vores tæpper sagtens kan tåle trafikken med eller uden sko. Vores kokostæpper er endda vandresistente, hvilket vil komme dig og hustanden til gode.

Tøv endelig ikke med at kontakte os på 22 89 72 64, hvis der skulle opstå spørgsmål. Det er ganske uforpligtende. Hos On The Rugs tilbyder vi tæpper i mål efter ønske, så der skulle være rig mulighed for at finde noget, der kunne passe til din bolig. Vi glæder os til at høre fra dig.


Ældre opslag Nyere opslag