Om produkterne – On The Rugs

Om produkterne

Håndtuftede uldtæpper af Krestine Kjærholm Marts 3, 2019 22:24

KK400 - Krestine Kjærholm

Uldtæpperne er lavet af den fineste uld fra New Zealand, og fås i flere farver. De håndtuftede tæpper fås i flere størrelser og det er også muligt at få dem i specialmål.
Klik her for at se det håndtuftede uldtæppe KK 400.

 

Om Krestine Kjærholm

Født 1957, datter af den ikoniske designer og arkitekt Poul Kjærholm, uddannet på Skolen for Brugskunst 1983.

Større arbejder bl.a.: Gulvtæppe til Den kejserlige suite på jernbanestationen i Hokaido, Japan, Tekstiler til DSB´s ER4 regionaltog, vægudsmykning til Statsministeriet, gulvtæpper til Finans og Boligministeriet, Bolig- og Byggestyrelsen og Konkurrencestyrelse. Tildelt legater fra bl.a. Gerda Henningsens Mindelegat, Statens Kunstfonds tre-årige stipendium. Ole Haslunds Kunstnerlegat.
Modtog i år 2006, Inga og Ejvind Kold Christensens hæderspris, for sin måde at bringe vævekunsten ind i det ny årtusinde på.

Se hendes tæpper her


Rovera tæppernes mange muligheder November 18, 2018 10:40

Rovera tæppe i farven sort

ROVERA ER HÅNDVÆVEDE TÆPPER SOM FÅS I MANGE FARVER OG STØRRELSER

Rovera fra Tisca er unikke håndvævede sisaltæpper som fås i 24 farver. Sisal naturfibre er utrolig slidstærke så det er velegnet til gangarealer, værelser og stuer.

Rovera fås i formerne rektangulær, rund og oval samt i specialmål.

Derudover bruges den ovale Rovera størrelse 50 x 80 cm som dørmåtte af mange, da Rovera tæpperne er vendbare og derfor kan slides på begge sider.

Klik her for at se de ovale Rovera sisaltæpper.

Har vi ikke din ønskede størrelse eller har du spørgsmål om vores Rovera tæpper, kontakt os på vores email info@ontherugs.com eller telefon 22 89 72 64. 

 


Olbia kollektionens forskellige håndvævede uldtæpper April 29, 2018 16:10

Olbia kollektionen fra Tisca fås i 26 forskellige strukturer, der dækker alt mellem et klassisk fladvævet uldtæppe til mere moderne mønstre. Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Sisaltæpper Marts 13, 2018 11:26

Sisaltæpper er et af de mest slidstærke tæpper på hele tæppemarkedet. Det kan tåle mere, end man umiddelbart skulle tro. De har derfor længere holdbarhed, fordi de er udvundet af naturlige plantefibre fra arten Sisal-Agave. Det gør også, at de er miljøvenlige. Vi vil gennemgå de væsentligste grunde til at investere i sisaltæpper allerede i dag, samt hvilke tanker man bør gøre sig inden.

Bæredygtige gulvtæpper - dine tæpper i 2018 Marts 13, 2018 11:25

Tæpper, noget vi alle kender til. Vi har det alle sammen i hver sin form og med hver sit udseende. Det giver os tryghed og skaber hygge, og så bidrager de til en helt essentiel del af hjemmets indretning: gulvet.

Væg til væg tæpper Marts 13, 2018 11:23

Til projekter med høje design ambitioner eller store gulvoverflader, kan væg til væg tæpper være det ideelle valg. Det kan naturligvis også hænge sammen med komfort, som kan skabe hygge og velvære i hjemmet.

Kokostæppe Marts 13, 2018 11:21

En af de helt store styrker og trends i blandt gulvtæpper er brugen af naturlige fibre, hvilket også kommer til udtryk i et kokostæppe. Kokostæpper er populære, da man bidrager til at skåne miljøet, og samtidig får man et simpelt og stilfuldt design.