Om produkterne

Olbia kollektionens forskellige håndvævede uldtæpper April 29, 2018 16:10

Olbia kollektionen fra Tisca fås i 26 forskellige strukturer, der dækker alt mellem et klassisk fladvævet uldtæppe til mere moderne mønstre. Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Sisaltæpper Marts 13, 2018 11:26

Sisaltæpper er et af de mest slidstærke tæpper på hele tæppemarkedet. Det kan tåle mere, end man umiddelbart skulle tro. De har derfor længere holdbarhed, fordi de er udvundet af naturlige plantefibre fra arten Sisal-Agave. Det gør også, at de er miljøvenlige. Vi vil gennemgå de væsentligste grunde til at investere i sisaltæpper allerede i dag, samt hvilke tanker man bør gøre sig inden.

Bæredygtige gulvtæpper - dine tæpper i 2018 Marts 13, 2018 11:25

Tæpper, noget vi alle kender til. Vi har det alle sammen i hver sin form og med hver sit udseende. Det giver os tryghed og skaber hygge, og så bidrager de til en helt essentiel del af hjemmets indretning: gulvet.

Væg til væg tæpper Marts 13, 2018 11:23

Til projekter med høje design ambitioner eller store gulvoverflader, kan væg til væg tæpper være det ideelle valg. Det kan naturligvis også hænge sammen med komfort, som kan skabe hygge og velvære i hjemmet.

Kokostæppe Marts 13, 2018 11:21

En af de helt store styrker og trends i blandt gulvtæpper er brugen af naturlige fibre, hvilket også kommer til udtryk i et kokostæppe. Kokostæpper er populære, da man bidrager til at skåne miljøet, og samtidig får man et simpelt og stilfuldt design.