Bæredygtige gulvtæpper - dine tæpper i 2020

gulvtæpper tæpper

Tæpper

Tæpper, noget vi alle kender til. Vi har det alle sammen i hver sin form og med hver sit udseende. Det giver os tryghed og skaber hygge, og så bidrager de til en helt essentiel del af hjemmets indretning: gulvet.

Hos On The Rugs har vi derfor gjort det til vores levevej at viderebringe gulvtæpper i hver en ønsket form til hjemmene. Vores tæpper bliver produceret i det mål du ønsker, og du skal derfor ikke tilpasse dig de typiske standardmål, som du normalt kun kan vælge imellem. Her ønsker vi både at rådgive, videreføre bæredygtighed samt gøre det enkelt for alle at skabe et smukt hjem. For at få et nærmere indblik, kan du derfor læse nærmere om, hvilke tæpper det er, vi arbejder med og sælger.

Forskellige typer af gulvtæpper

Der findes flere forskellige former for gulvtæpper, som hver har sine fordele. Ønsker du et fladvævet tæppe, får du også et slidstærkt tæppe, som er egnet til, at mange går på det. Derfor skal man også være klar på at støvsuge mere på disse tæpper, men i længden holder de sig også rigtig godt. Det kunne f.eks. et kokostæppe eller sisaltæppe være eksempler på.

Herudover er der også vores håndvævede uldtæpper med en blødere overflade. Disse tæpper føles meget behagelige at gå på, hvorfor de især egner sig til værelser som soveværelser, hvor en blød overflade vil blive værdsat af fødderne på store og små.

Noget der går igen for samtlige væg til væg tæpper er, at indeklimaet bliver mere varmt. Det giver en hyggeligere stemning i hjemmet modsat de hårde og kolde gulvbelægninger. En anden fordel er, at væg til væg tæpper hjælper på akustikken i rummene med sin overflade.

Når tæpper skal være kokos

Hos On The Rugs har vi flere forskellige former og typer af tæpper. En af de populære i udvalget er vores kokostæpper. Kokostæppet har især en styrke i, at det er slidstærkt, hvor det passer rigtig godt i gangen eller kælderen, hvor det godt kan være fugtigt. Vores kokostæpper har en natur latex bagside, som gør at tæppet ligger fast på gulvet. Dette er en klar praktisk fordel. Herudover er kokostæpper også især egnet til stuer med rummelighed, hvor det meste interiør passer sammen med.

Hos On The Rugs leverer vi væg til væg kokostæpper med både læderkantbånd og hørkantbånd. Her har du også mulighed for at bestille kokostæppet som kokosfliser.

Se vores udvalg og find dit kokostæppe her.

Sisaltæpper for alle

Ligesom kokostæpperne er sisaltæpper slidstærke, og kan derfor anvendes mange steder. Med et enkelt udtryk og stor gennemgang, er disse tæpper også meget velegnet til den nordiske stil i hjemmet. Om det er et lyst eller mørkt tæppe, du vælger, har det sine fordele. Det lyse sisaltæppe giver mere luft, hvor det mørke giver mere kant. Derfor er det vigtigt, at du vælger et, som passer lige ind i dit hjem.

Umiddelbart kan sisaltæpper godt lyde meget som kokostæpper, og det er de også et langt stykke af vejen. Hvor kokostæpper er vævet af en kokospalmes fibre, kommer sisaltæpper fra bladene af en plante i slægten agave som en del af agavefamilien. Derudover fås sisaltæpperne i flere forskellige farver sammenlignet med kokostæpper, der kun fås i en naturfarve.

Se vores udvalg og find dit sisaltæppe her.

Udforsk selv!

Vi har et stort udvalg og derfor mange muligheder. Kig derfor selv rundt på vores webshop og find inspiration. Det er vigtigt, at du finder det tæppe, som passer bedst ind til din boligindretning. Udforsk selv de mange forskellige typer af tæpper her på siden i vores webshop.

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på info@ontherugs.com.


Ældre opslag Nyere opslag