Sisaltæpper

sisaltæpper tæpper

Sisaltæpper

Om sisaltæpper

Sisaltæpper er et af de mest slidstærke tæpper på hele tæppemarkedet. Det kan tåle mere, end man umiddelbart skulle tro. De har derfor længere holdbarhed, fordi de er udvundet af naturlige plantefibre fra arten Sisal-Agave. Det gør også, at de er miljøvenlige. Vi vil gennemgå de væsentligste grunde til at investere i sisaltæpper allerede i dag, samt hvilke tanker man bør gøre sig inden.

Fordelene

Du vil med et sisaltæppe få et tæppe, der sætter sit præg på dit hjem og vil gøre det i mange år. Det kan klare meget trafik, så derfor vil det være oplagt at lægge i områder af huset, hvor der netop er meget trafik. Det kan være i gangarealer, entréen, køkkenet eller i stuen. Derudover har tæpper af naturlige fibre høj popularitet grundet deres simple design, overkommelige priser og høje slidstyrke. I soveværelset eller i stuen kan du måske fokusere mere på komfort frem for holdbarhed, og der vil vi henvise dig til at tage et kig på disse tæpper.

Det rustikke og naturlige look kan virkelig give noget i din bolig, samtidigt med at du skåner gulvet i udsatte områder. On The Rugs tilbyder flere forskellige sisaltæpper, i forskellig stil og mønster, således at du kan skabe dit helt eget udtryk. Det er nemlig vigtigt, at tæppet matcher din møblering og boligindretning. og ikke blot bliver en form for ”beskyttelse”. Fordelen er, at tæpperne har begge egenskaber i sig, hvis man formår at skabe det rigtige match.

Størrelse og form

Størrelsen på tæppet er essentielt for looket og funktionen af det. Hvis du vil have tæppet til at dække gulvet i din spisestue, skal du finde et sisaltæppe, der er stort nok til at dække arealet af dit spisebord- og stole.
Hvis du ønsker hjælp til valg af tæppe størrelse, så kan du læse vores vejledning her.

Tæpper der passer til din boligindretning

Som nævnt er det vigtigt at matche den nuværende stil i din bolig. Selv om tæpper af naturlige fibre har neutrale farver og et simpelt design, kan små farve variationer og tekstur stadig gøre en stor forskel. Derfor bør du være opmærksom på det enkelte tæppes tekstur, mønster og farve, før du køber det. 
Således sikrer du, at tæppet passer til rummets indretning.

Ønsker du et retro-inspireret look, kan du placere tæppet i din stue. Rektangulære tæpper fungerer bedst i et langt værelse eller under spisebordet, hvor ovale tæpper passer godt til ovale borde eller ved siden af sofaen i en lignende form.

Rengøring og vedligeholdelse af sisaltæpper

Man skal være en anelse påpasselig med rengøring af sisaltæpper. Her gælder det nemlig, at man ikke kan bruge en traditionel tæpperensemaskine, fordi denne maskine bruger vand. Sisaltæpper kan ikke tåle vand, hvorfor du bør overlade det til professionelle, når tæppet trænger det. Man kan indimellem dog roligt tage det værste hjemmefra med en støvsuger.

Sisaltæpper hos On The Rugs

Hos On The Rugs tilbyder vi tæpper i mål efter ønske, og vi har flere varianter at vælge imellem. Derfor har vi med stor sandsynlighed et tæppe, der passer til din stil i hjemmet. Vi står ydermere til rådighed med personlig vejledning. Dette er uforpligtende, inden du overvejer om tæppet skal være noget for dig og din bolig. Derfor er vi til rådighed mellem 9 og 16 på telefonnummer 22 89 72 64, hvis du skulle have spørgsmål. Eller du kan skrive en email til os på info@ontherugs.com
Vi glæder os til at høre fra dig.


Ældre opslag Nyere opslag