Olbia kollektionens forskellige håndvævede uldtæpper

Grundmaterialet i alle tæpperne er uld, som er et naturligt materiale, der både kan absorbere og afgive en stor mængde fugt, hvilket bidrager til atmosfæren i rummet. Uld holder også luften fri for støv og bidrager til behagelige omgivelser.
De håndvævet uldtæpper er holdbare og nemme at vedligeholde. Udnyt uldens selvrengørende egenskaber, og vend på tæppet to gange om året. 
For at rengøre tæppet er det nok at støvsuge det.  

Giv dit rum en unik identitet med den rigtige farve og struktur

Vi har her hos On The Rugs valgt at fokusere på de mest populære håndvævede uldtæpper fra Tisca for at gøre det mere overskueligt. Det er derfor vi kun har 3 af de i alt 26 Olbia strukturer. Dem vi sælger direkte på vores webshop er Olbia Pamir, Olbia Mesa og Olbia Uni.

Olbia kollektionen fra Tisca fås i 26 forskellige strukturer, der dækker alt mellem et klassisk fladvævet uldtæppe til mere moderne mønstre. Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Tisca - Olbia kollektionens 26 strukturer

Tisca - Olbia kollektionens 26 strukturer

Olbia kollektionen består af følgende: Olbia Uni, Olbia Barrio, Olbia Collina, Olbia Fortuna, Olbia Line, Olbia Monte, Olbia Prisma, Olbia Calanda, Olbia Dogana, Olbia Hill, Olbia Massif, Olbia Pamir, Olbia Rio, Olbia Stella, Olbia Calvi, Olbia Flor, Olbia Karibu, Olbia Mesa, Olbia Perla, Olbia Shag, Olbia Campo, Olbia Florida, Olbia Konstanz, Olbia Montana, Olbia Polar, Olbia Spina. 
Der også mulighed for at bestille andre Tisca tæpper bl.a. Florino, Streif og Greenland.

Er der en af ovenstående strukturer som vi ikke har på vores webshop, som du ønsker en pris på, så kontakt os og vi vil give dig et svar tilbage hurtigst muligt. 
Klik her for at kontakte os.

 

96 farver

Olbia kollektionens farver fra Tisca

I Tiscas Olbia kollektion der har du 96 farver at vælge imellem. Fra livlige til mild, fra klassisk til moderne. Med et farverigt tæppe kan du skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.

Kollektionen fås i 96 farver, og for at gøre det nemt at få et overblik, så har vi kun 9 farver du kan vælge imellem direkte på vores webshop.

Men skulle der være en farve som vi ikke har på vores webshop, så kontakt os og vi vil give dig et svar tilbage hurtigst muligt.
Klik her for at kontakte os.


Ældre opslag Nyere opslag