Vedligeholdelse

Er uheldet ude og du har spildt på dit tæppe, som du ikke har imprægneret med vores imprægneringsmiddel Pure Guard, så skal du igennem en tidskrævende rengøringsproces afhængig af, hvad du har spildt.

Væsker skal straks duppes op med køkkenrulle. Herefter skal du fjerne pletten forsigtigt med en opvredet klud med lunkent vand (30°). Tæppet må ikke gennemvædes med lunket vand og du må ikke gnide eller skrubbe på tæppet – du skal blot duppe på tæppet. Dette skal du gentage indtil pletten er væk.

Til sidst skal du duppe tæppet med en ren og tør klud. Tæppet skal derefter tørre, og skal ligge helt fladt.

Dette er en meget tidskrævende proces som kræver meget tålmodighed.
Vi anbefaler derfor efter pletrensningen, når tæppet er tørt, at du imprægnerer dit tæppe med Pure Guard.
Pure Guard er et imprægneringsmiddel, som beskytter sisaltæpper mod smuds, snavs og væsker på en nem og effektiv måde.

Det er en god ide at imprægnere dit nye sisaltæppe med Pure Guard. Er uheldet ude og du f.eks. spilder lidt cola, så giver imprægneringen dig tid til, at hente et stykke køkkenrulle og få duppet colaen op - så du undgår en cola plet på dit tæppe.

Pure Guard beskytter ikke dit tæppe mod varme drikke som f.eks. kaffe og te. Men Pure Guard kan hjælpe dig mod de fleste hændelige uheld, hvis du har spildt på dit tæppe. Og du undgår dermed også at skulle igennem den tidskrævende pletrensnings proces som er beskrevet i øverste afsnit.

Vi vil derfor anbefale dig at købe Pure Guard i forbindelse med du køber et nyt tæppe.