News

Rabat i December 2021

20% i rabat på alle vores produkter.Rabatkoden er: VINTER20(skal indtastes ved bestillingen i rabatkode feltet)Gælder ikke varer der i forvejen er nedsat eller på udsalg.Kan ikke bruges sammen med andre tilbud. Gyldig til og med 31. januar 2022.   Vedr. vores bestillingsvarer:Vores leveringstider er påvirket af COVID-19 krisen. Det betyder der er længere leveringstid end normalt. Ved bestilling modtager du en email vedr. leveringstiden.

Læs mere →


COVID-19

Vores leveringstider er påvirket af COVID-19 krisen. Det betyder der er længere leveringstid end normalt. Ved bestilling modtager du en email vedr. leveringstiden.

Læs mere →


Se vores tæpper i showroom

Besøg vores leverandørs showroom i Hellerup og se vores tæpper som vi sælger. Det er kun muligt, at se dem efter aftale. Skriv til os hvis du ønsker at se tæpperne efter aftale (helt uforpligtende).Klik her!

Læs mere →


Tæpper efter mål

Vi sælger tæpper efter mål, du skal derfor ikke tilpasse dig de typiske standardmål. Vælg blandt vores håndvævede tæpper, kokostæpper og sisaltæpper.  Kontakt os for mere information, så vi kan hjælpe dig med valg af tæppe størrelse. Ring for personlig vejledning mellem kl. 9:00 - 16:00 på tlf. 2289 7264Eller send en email til info@ontherugs.com

Læs mere →


Tæpper i specialmål

Vores håndvævede tæpper, kokostæpper og sisaltæpper fås også i specialmål. Du skal derfor ikke tilpasse dig de typiske standardmål. Kontakt os for mere information, så vi kan hjælpe dig med valg af tæppe størrelse. Ring for personlig vejledning mellem kl. 9:00 - 16:00 på tlf. 22 89 72 64Eller send en email til info@ontherugs.com

Læs mere →